Suur grillimise käsiraamat . Benjamin Bartlett

Normaalses korras raamat!

Benjamin Bartlett
Suur grillimise käsiraamat
Grillid ja grillahjud, tehnikad ja retseptid
184-leheküljeline suures formaadis ning kõvas köites raamat
TEA Kirjastus 2013

Tutvustus
Juba koopainimesed küpsetasid lõkkel liha. Siiski on tänapäevane grillimine enamat, kui vaid liha küpsetamine. Kas grillimisel tuleks kasutada puusütt või gaasi, n-ö otsest või kaudset tuld, kas grillida kaane all või kaaneta? «Suur grillimise käsiraamat» annab nendele ja veel paljudele teistele küsimustele vastused. «Suur grillimise käsiraamat» ei ole vaid retseptikogu – selles on kõik, mida oodata ühelt põhjalikult grillimise käsiraamatult. See sisaldab sammsammulisi juhiseid alates grilli ehitamisest kuni grillil magustoitude valmistamiseni, tutvustab kõiki grillitarvikuid ja -tehnikate ning sisaldab 100 suurepärast retsepti. «Suur grillimise käsiraamat»:

Veidi grillimise ajalugu ja teadust
Sobivaima grilli valimine või ehitamine
Grillitarvikud ja tule tegemine. Mis ja kuidas?
Maitsvate ja maitsekate grillroogade valmistamise põhilised viisid
Alternatiivne grillimine välitingimustes: korstnatest grilliahjudeni
Täielik õpetus terve sea küpsetamiseks
100 parimat retsepti lihast ja kalast salatite ja dessertideni
Eesti tuntuima BBQ- ja grillikoolitaja, konsultandi ning BBQ cateringi pakkuja Enn Tobrelutsu grillinipid ja parimad retseptid

12,00 

In stock