Gurmaani kokaraamat: toit ja vein . Boteler Alison

Heas korras raamat!

Boteler Alison
Gurmaani kokaraamat: toit ja vein
Kuidas veini abil lihtsad retseptid eriliseks muuta
232-leheküljeline tavaformaadis ja kõvas köites raamat
Digipraktik 2009

TUTVUSTUS
Veiniga kokkamine on lihtne, kiire, lõbus ja mitmekülgne! Kes oleks osanud arvata, et vein võib olla roogade ülimalt mõnus koostisosa, mis annab lihtsatele toitudele tohutult juurde? Peaaegu ei leidugi sellist toitu, mida vein paremaks muuta ei suudaks.Võid seda kasutada nii liha marineerimiseks, hautiste maitsestamiseks, eelroogadele särtsu lisamiseks kui ka kalale, kanale, pastale või juurviljadele lisatavate kastmete parandamiseks. võid muuta magustoidud hetkega argisest pidulikuks. Toidule tilga veini lisamisega muutub ka kõige tagasihoidlikum toit peeneks restoranieineks.Proovi mõnda neist retseptidest juba täna!

Brie jõhvika-portveinikastmes
Kõrvitsasupp madeiraga
Coq au Vin Blanc
Karjasepirukas šerriga
Kana rosmariini ja Chardonnay’ga
Miriniga glasuuritud lõhe
Portveinis keedetud pirnid

4,00 

In stock