Hispaania söögid Eesti köögis

Normaalses korras raamat!

Eneko Bolumburu, Rafael M. Diaz ja Naftali Peral
Hispaania söögid Eesti köögis
160-leheküljeline kõvas köites raamat
Toledo 2013

Tutvustus
Hispaanlased pea sünnivad külalislahkete meisterkokkadena.Selle raamatu kokad, neli Eestis elavat hispaanlast, õnneks vist ei oska kahtlustadagi, et on kolinud maale, kus vanarahvas muude tarkade ütlemiste sekka olla vahel poetanud ka selle: «Külalistel anna veega kartulid ja kuparäimi, kae kas veel tuleve.« Ja las see jäädagi.Kokaraamatu sooviks on tuua Eesti köökidesse Hispaania sööke, mida saab valmistada kartuseta, et mõni eksootiline toiduaine pole kättesaadav. Autorid on Eestis elavad hispaanlastest hobikokad ja kõiki roogasid on nad ise siinsetes tingimustes valmistanud, vajadusel retsepte pisut kohandades ja silmas pidades, et kõik koostisosad oleksid Eestis olemas.Raamatust leiate meie Hispaania kokkade lemmikuid kergetest toitudest keerukateni, krevettidest verivorstini ja Andaluusiast Baskimaani. Mõni roog võib olla ootamatult tuttavlik, mõni värskendavalt uudne. Igal juhul on aga hetkes olemise heade oskajate ja võõrustada armastavate inimeste retseptid need kõige paremad!

 
NB! Endine raamatukogu raamat, kuid ilusti hoitud.

14,00 

In stock