Kuld Lõwi ja Kultase ajal. Kalervo Hovi 2017

Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi.

Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega.

Teine, parandatud trükk.

! Heas korras raamat

  • Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940
  • 328-leheküljeline tavaformaadis ja kõvas köites ülevaade
  • Varrak 2017

25,00 

Lisa ostukorvi

Laos