Toidud joogid ja serveerimine

Normaalses korras raamat, tiitellehel nimi.

H. L. Cracknell ja Gianfranco Nobis
Toidud, joogid ja serveerimine
Käsiraamat restoranijuhile, kokale, kelnerile, baarmenile … ja nõudlikule kliendile
Tõlkinud Hillar Tali
502-leheküljeline taskuformaadis ja pehmes köites raamat
TEA Kirjastus 2009

TUTVUSTUS
Rahvusvaheliselt tuntud toitlustusspetsialistide kirjutatud käsiraamat on asendamatu abivahend restoranijuhile, kokale, kelnerile, baarmenile ning huvitav teabeallikas nõudlikule kliendile. Raamat käsitleb toitude ja jookide kokkusobivust, lauakatmist ja roogade serveerimist ning rahvaste toitumistavasid. Lisaks sisaldab raamat restorani- ja joogiterminite seletavat sõnastikku ning terminite võrdlevat sõnastikku kuues keeles, ülevaadet kuulsate inimeste järgi nime saanud toitudest ning palju asjakohaseid jooniseid, tabeleid ja skeeme.

7,00 

In stock